Laudis

Laudis

Waarom Laudis

Op Almende Laudis willen we dat onze leerlingen zich al vanaf de eerste dag thuis voelen. In een prettige en open sfeer kunnen zij zich het best ontwikkelen. Wij dagen ze daarbij uit de beste versie van zichzelf te worden. Naast allerlei gezamenlijke vakken is er daarom ook ruimte voor ondersteuning en verrijking op maat. Want niemand is hetzelfde en dat mag bij ons op school. Daarnaast heb je bij ons op school in de onderbouw geen tussenuren. Zo kunt je de tijd op school optimaal benutten en blijft er ook tijd over voor jezelf. Wel zo fijn toch?

Het Almende Laudis is een school voor mavo, mavo-determinatie, Beroepsgericht en BB+.

Almende Laudis biedt naast mavo-onderwijs (theoretische leerweg/gemengde leerweg) ook vijf profielen aan in de beroepsgerichte leerwegen van de bovenbouw:

  • Bouwen, Wonen en Interieur
  • Economie en Ondernemen
  • Horeca, Bakkerij en Recreatie
  • Produceren, Installeren en Energie
  • Zorg en Welzijn

Wij motiveren onze leerlingen om – samen met ons – hun individuele talent te ontwikkelen. Door te leren uit boeken, met de iPad en andere digitale lesmiddelen, maar ook in de praktijkstages. Deze stages bij bedrijven en instellingen in de regio bieden de leerlingen niet alleen een goede leerschool, via de stages nemen ze alvast een kijkje in hun arbeidstoekomst. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de schoolgids.