Talentklas Isala

Talentklas Isala

Talentklas

Op het Almende College Isala bieden we speciaal voor leerlingen van groep 8 die behoefte hebben aan een extra uitdaging de Talentklas. Krijg jij waarschijnlijk een vwo+-advies en wil je in jouw laatste jaar op de basisschool wekelijks een paar uur door ons uitgedaagd worden, dan is de Talentklas misschien wel iets voor jou.

Voor wie is de Talentklas?

De Talentklas van het Almende College Isala is bedoeld voor leerlingen die een uitstekende intelligentie hebben (niveau A+ of 1+) of erg goed taakgericht kunnen werken, veel doorzettingsvermogen hebben en erg gemotiveerd zijn. Ben jij bovendien bijzonder creatief en denk je makkelijk out of the box? Dan biedt onze Talentklas een zinvolle, leuke en erg interessante uitdaging,

Wat leer je in de Talentklas?

Onderdelen en vaardigheden die wij jou in de Talentklas aanbieden zijn onder andere samenwerken, onderzoeken en presenteren. Maar ook ‘leren leren’ speelt een belangrijke rol. Leerlingen die met groot gemak door de lesstof van de basisschool gaan, hoeven vaak amper te leren voor een proefwerk. Het gaat immers vanzelf. Om te voorkomen dat je hier in het voortgezet onderwijs tegenaan loopt, gaan we daar in de Talentklas dieper op in.

Volg ons online:                Isala Wesenthorst Bluemers Almende Magister