Open dag

Open dag ‘Almende Adventures’

Dit jaar staat onze open dag in het teken van ‘Almende Adventures’! Kom jij op 29 januari ook langs? Van 09:00 tot 14:00 uur zijn er genoeg avonturen te beleven!

Door de corona-maatregelen weten we inmiddels dat een reguliere open dag er dit jaar jammer genoeg weer niet inzit. We zijn daarom een walk-thru aan het organiseren langs onze gebouwen, zodat je wel goed naar binnen kan kijken. Op ons schoolplein kan je alles vragen en er zal veel te zien zijn.

Klik hier om je aan te melden voor de open dag

BB+

Op donderdagavond 27 januari vindt er een informatieavond plaats over de bb+. Deze avond is speciaal voor ouders, leerlingen én andere geïnteresseerden die meer willen weten over de bb+. De avond vindt online plaats, de uitnodiging wordt donderdag 27 januari via de mail verstuurd én op de website gezet. Mocht u zich al hebben ingeschreven, dan krijgt u de uitnodiging via de mail. Alsnog inschrijven voor deze avond kan door op de volgende link te klikken:

https://forms.office.com/r/TzPEtX7R9S

What’s Next?

Je hebt inmiddels samen met je klas online gekeken naar alle scholen waar je volgend jaar heen kan.  Alle scholen hebben een mooie film gemaakt. Onze film zie je hieronder! Meer weten van What’s Next? Kijk op de site  whatsnextachterhoek.nl.

Introductiedag Almende:

Wanneer je kiest voor onze school, dan ontvang je van ons, na je aanmelding een uitnodiging om de introductiemiddag bij te wonen. Die is op donderdag 23 juni 2022. Naast dat je op die dag kennismaakt met je klasgenoten en mentor, laten we je ook alles zien wat je moet weten om volgend schooljaar goed bij ons te kunnen starten. Dus je hoeft niet met spanning de zomervakantie in!