Groep 8

Groep 8

Your future @ Almende

Jullie zijn bezig aan een spannend jaar. Als achtstegroepers nemen jullie aan het eind van dit jaar afscheid van de basisschool. Dat betekent dat jullie een keuze moeten maken naar welke middelbare school jullie straks gaan. Die keuze maak je samen met je ouders en je huidige meester of juf, die met jullie het advies en jouw wensen bespreekt. Ga je naar het vmbo, mavo of misschien havo? Of weet je al dat je later wilt gaan studeren en ga kies je voor het vwo? Moeilijke keuzes voor jullie allemaal.

 

Technobasis

Vanaf januari is Technobasis verhuisd naar Almende Laudis. Leerlingen van basisscholen in de regio krijgen hier technieklessen. Je komt hierdoor waarschijnlijk al een keertje in het gebouw, hierdoor zal het volgend jaar niet meer vreemd zijn. Mooi toch!

Het Almende College heeft, zoals je misschien al wel weet, drie locaties in Silvolde. Het Isala, Bluemers en Laudis. Ieder met zijn eigen opleidingsrichtingen en eigenschappen, maar alle drie met hetzelfde doel: ervoor zorgen dat jij samen met jouw ouders en ons de komende jaren ervaart waar jouw talenten liggen en die talenten ontwikkelt. In een school waarin jij je thuis voelt en waar je gezien wordt!

Volg ons online:                Isala Wesenthorst Bluemers Almende Magister