Wesenthorst Ajuus

Wesenthorst Ajuus!

Sluitingsprogramma op 14 juli 2021

In de laatste schoolweek van dit schooljaar sluit de locatie Wesenthorst van het Almende College definitief de deuren. Op woensdag 14 juli neemt de locatie officieel afscheid van Ulft via een livestream, een walk thru ‘Loop es deur’ en een herdenkingsboek onder de noemer Wesenthorst Ajuus. 

Het vmbo-onderwijs van Wesenthorst en Bluemers krijgt een vervolg in Almende Laudis, het nieuwe gebouw van Almende dat sinds januari 2021 al in gebruik is.

Herdenkingsboek

Momenteel wordt een herdenkingsboek over de Wesenthorst samengesteld. Dit 180 pagina’s tellende boek is op voorinschrijving te bestellen via boekwesenthorst@almendecollege.nl

Het kost € 15,=.

In het boek komen veel foto’s, interviews, verhalen over o.a. inzamelingsacties, excursies naar de Ardennen, Tsjechië en Parijs. Tevens is er aandacht voor de historie, voor het onderwijs door de jaren heen, voor het leven op school van alledag en … nog veel meer

Walk Thru ‘Loop es deur’

Op 14 juli overdag van 10:00 – 16:00 uur wordt een walk thru genaamd ‘loop es deur’ gehouden. Een fotogalerij in de school waarbij o.a. foto’s te zien zijn van bijzondere gebeurtenissen en van vele activiteiten in de geschiedenis van de Wesenthorst.

Het is tevens een mooie gelegenheid om nog eens door de school te lopen en herinneringen op te halen.

Livestream

’s Avonds van 21:55 – 00:10 uur is er een (coronaproof) muzikaal amusementsprogramma te volgen via een livestream op deze website. Diverse muzikale (oud)-personeelsleden en (oud)-leerlingen treden op. Ook zijn er portretten, foto’s en filmpjes te zien in het programma. De locatie is ’s avonds gesloten en het programma is overal live te volgen waar je een internetverbinding hebt. De livestream wordt afgesloten met een spetterend vuurwerk.

Volg ons online:                Isala Wesenthorst Bluemers Almende Magister