Open dag ‘Almende Adventures’

Dit jaar staat onze open dag in het teken van ‘Almende Adventures’! Kom jij op 29 januari ook langs? Van 09:00 tot 14:00 uur zijn er genoeg avonturen te beleven!

Door de corona-maatregelen weten we inmiddels dat een reguliere open dag er dit jaar jammer genoeg weer niet inzit. We zijn daarom een walk-thru aan het organiseren langs onze gebouwen, zodat je  goed naar binnen kan kijken. Op ons schoolplein kan je alles vragen en er zal veel te zien zijn. Binnenkort kan je je via onze site aanmelden voor de open dag.

BB+

Op donderdagavond 27 januari vindt er een informatieavond plaats over de bb+. Deze avond is speciaal voor ouders, leerlingen én andere geïnteresseerden die meer willen weten over de bb+. Deze avond start om 19.30 op locatie Bluemers. Inschrijven voor deze avond kan door op de volgende link te klikken.

https://forms.office.com/r/TzPEtX7R9S