Let’s Connectweek heel goed verlopen

De let’s connectweek van 18 tot en met 22 januari is heel goed verlopen. In plaats van de open dag, waar we normaliter aan de bezoekers onze school, alle mogelijke vormen van onderwijs en alles wat we te bieden hebben laten zien, ging het dit jaar allemaal online.
Niet één open dag, maar zelfs een hele week.

Vooraf werden jullie als (mogelijke) toekomstige brugklassers en jullie ouders, via de basisschool waarop je nu nog op zit, uitgenodigd om deel te nemen aan de digitale info-avond en om twee live-uitzendingen te volgen via instagram: donderdag 21 januari vanaf Almende Laudis en vrijdag 22 januari vanaf Almende Isala. En daar hebben jullie flink gehoor aan gegeven. We ontvingen digitaal vele bezoekers.

Op onze sociale media kanalen (Facebook: Almende College en instagram: almende.college) werden en worden nog steeds leuke filmpjes geplaatst over het Almende College. Je krijgt zo een goed beeld van de schoolgebouwen en wat er op Almende allemaal mogelijk is. Je kunt ons nog steeds blijven volgen. Doe dat ook, dan mis je niets.

Op de digitale ouderavonden van woensdag 20 en donderdag 21 januari werd middels een duidelijke en leuke presentatie veel informatie over Almende gegeven. Het onderwijs met alle leerroutes en doorstroommogelijkheden, de stromingen, de leergebieden, de beroepsprofielen, de begeleiding, het mentoraat en activiteiten, het kwam allemaal aan bod. Jij en je ouders kregen voldoende gelegenheid tot vragen stellen en daarvan hebben jullie gretig gebruik gemaakt.

Indien er inmiddels nieuwe vragen zijn opgekomen, dan kun je deze stellen via het mailadres info@almendecollege.nl. Ook wanneer je  graag extra informatie wenst. We horen graag van je!

Prijsvragen
De winnaars van de prijsvragen zijn bekend en met jullie wordt contact opgenomen om de bijbehorende prijs in ontvangst te nemen. (vanwege privacy worden de namen niet genoemd).

Oplossing Almende Isala: Een kubus heeft 12 ribben

Winnares is een leerling van basisschool Gaanderwijs uit Gaanderen en zij wint draadloze oordopjes.

 

Oplossing Almende Laudis: Zijn naam is DJ Henkie

Winnaar is een leerling van de Woelwaters uit Ulft en hij wint een eastpak rugtas)

Tot ziens op Almende!