Almende College ontvangt sleutels van het nieuwe vmbo-gebouw

Maandag 7 december heeft het Almende College officieel de sleutels van het nieuwe vmbo-gebouw, genaamd Laudis, overgedragen gekregen van BINX Smartility! Het was een feestelijk momentje, ook al was er natuurlijk geen ruimte voor een grootse ceremonie. Eind januari wordt het gebouw officieel geopend. Hoe die opening precies vorm kan krijgen, zijn we nog aan het onderzoeken. Wél kunnen we nu onze docenten en leerlingen in kleine groepen het gebouw laten zien – dat is al heel fijn. Vanaf nu kunnen we gaan inrichten.

Vanaf dinsdag 5 januari zullen de praktijkgerichte vakken gegeven worden in het nieuwe gebouw. Vanaf september 2021 zullen alle vmbo-leerlingen les gaan krijgen in Laudis

Fotograaf Dorus Overgoor

André Guis, Technisch directeur bij BINX Smartility overhandigd de sleutels aan Pauline Wenderich