Lezing van Universitair docent Amerikanistiek

Lezing van Universitair docent Amerikanistiek goed bezocht 

Op donderdagmiddag 15 oktober jl. gaf Albertine Bloemendaal, universitair docent Amerikanistiek aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, een lezing met als onderwerp de Amerikaanse Presidentsverkiezingen 2020. 

Deze lezing vond plaats in de aula van het Isala. Leerlingen uit de bovenbouw havo/vwo waren hiervoor vrijblijvend uitgenodigd. Leerlingen uit havo 4, die geschiedenis in hun pakket hebben, waren verplicht om de lezing bij te wonen als onderdeel van het lesprogramma. 

De lezing duurde twee keer 45 minuten (met een korte pauze tussendoor), dus mevrouw Bloemendaal rondde om 16.00 uur haar boeiende verhaal af. 

Ook geïnteresseerde docenten woonden de bijeenkomst bij. Uiteraard werd de bijeenkomst geheel coronaproof georganiseerd. 

Volg ons online:                Isala Wesenthorst Bluemers Almende Magister