Informatieavond omgeving nieuwbouw

Informatieavond omgeving nieuwbouw

Op 25 juni 2019 organiseerden het Almende College en de gemeente Oude Ijsselstreek een informatieavond omtrent de omgeving van het Almende College.

Buurtbewoners werden geïnformeerd over de voortgang van de nieuwbouw vmbo-locatie en de inrichting van het schoolterrein. Er was ook aandacht voor verkeer rondom de school en het nieuwe fietspad van Ulft naar Silvolde. De aanwezigen kregen de mogelijkheid suggesties en aanvullingen te geven op diverse mogelijke terreinoplossingen. Deze input wordt door de gemeente meegenomen in de verdere ontwikkeling van het terrein.

Deze avond krijgt een vervolg zodra er nieuwe stappen gezet kunnen worden.

Klik hier voor de presentatie van deze avond

Volg ons online:                Isala Wesenthorst Bluemers Almende Magister